torsdag, januar 12, 2006

Leilighet fjas

Har nå vært å sett på en del leiligheter som er til utleie. Det er skuffende greier. Folk bruker alle mulige triks for å forsvare en idiotisk høy leie av en lite fristende kåk. En falleferdig rønne på Frogner med dusj i stua er blitt til "Shabby chic". En leilighet omtrent midt i Majorstua krysset (Kirkeveien) med så mye trafikkstøy at vi ikke kunne høre hverandre inne var blitt til "urban highlife" og de snakket MYE om offentlig kommunikasjon "åsså rett utenfor døren da gitt".

En annen leilighet, i Drammensveien, som var hele 22 m2 skulle de ha 6 500,- i mnd for fordi de hadde noen helt fantastiske bladebatterier og helt nye springer i vasken på bad og kjøkken. DET ER IKKE INTEGRERTE HVITEVARER NÅR MAN BARE SETTER EN MICROBØLGEOVN INN I ET SKAP PÅ KJØKKENET!!

Var på en annen visning hvor det var OVERTYDELIG at en av de til stedet jobbet "undercover" for de som eier leiligheten. De skrøt så av leiligheten og fikk ikke understreket nok hvor fortreffelig leiligheten var og hvor billig leien var osv. Et par av de andre til stedet på visningen bare så på hverandre og lo. Til og med damen som viste frem leiliheten ble litt svett og skulle vel ønske hun kunne be "muldvarpen" om å roe ned litt.

Dette er bare trist. Det er stygt, det er dyrt og folk er dumme. Sukk.......